شرکت مرتفع سازان ابنیه گستر (رویال سپهر)
_

مجری ذیصلاح و مدیریت پیمان

شرکت مرتفع سازان ابنیه گستر (رویال سپهر)، از جمله شرکت های دارای مجوز مجری ذیصلاح ساخت و ساز است. به موجب قانون، در تمامی شهرهای کشور، تمام عملیات های اجرایی ساختمان ها بایستی توسط مجری ذیصلاح که صلاحیت آن توسط سازمان نظام مهندسی استان تاییده شده است، صورت بگیرد. سپردن پروژه های ساخت و ساز به مجری ذیصلاح، باعث می شود کل فرایند ساخت و ساز با نظارت دقیق و رعایت اصول فنی و مهندسی انجام شود. مهندسین رویال سپهر، با داشتن تجربه کافی و مجوزهای لازم، از آغاز پروژه تا انتهای آن، بر اجرای صحیح و باکیفیت پروژه نظارت خواهند داشت.

شرکت مرتفع سازان ابنیه گستر (رویال سپهر)
_

اقدامات مجری ذیصلاح

برخی اقدامات رویال سپهر به عنوان مجری ذیصلاح

  • برنامه ریزی دقیق برای انجام پروژه (شامل زمان بندی دقیق، تخصیص منابع، تعیین اهداف و شاخص های عملکرد، و ... )
  • تعیین نیازمندی های پروژه با در نظر گرفتن تمامی قوانین و مقررات مربوطه
  • تخصیص منابع از جمله انسانی، مالی، فنی و مصالح
  • شناسایی، ارزیابی و مدیریت ریسک های پروژه
  • انتخاب دقیق اعضای تیم و مدیریت مناسب آن ها
  • پایش و ارزیابی پیشرفت پروژه
  • کنترل کیفیت پروژه
  • مدیریت و کنترل هزینه های پروژه بر اساس بودجه تعیین شده
  • مدیریت ارتباط با مشتریان پروژه
  • رعایت اصول ایمنی و HSE در ساختمان سازی
_

آیین نامه اجرایی ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

فصل چهارم – اشخاص حقوقی و دفاتر مهندسی اجرای ساختمان

ماده ۹- كلیه عملیات اجرایی ساختمان باید توسط اشخاص حقوقی و دفاتر مهندسی اجرای ساختمان به عنوان مجری، طبق دستورالعمل ابلاغی از طرف وزارت مسكن و شهرسازی انجام شود و مالكان برای انجام امور ساختمانی خود مكلفند از اینگونه مجریان استفاده نمایند.

 

ماده۱۰ـ مجری ساختمان در زمینه اجرا، دارای پروانه اشتغال به كار از وزارت مسكن و شهرسازی است و مطابق با قراردادهای همسان كه با صاحبان كار منعقد می ‌نماید اجرای عملیات ساختمان را براساس نقشه های مصوب و كلیه مدارك منضم به قرارداد بر عهده دارد. مجری ساختمان نماینده فنی صاحب كار در اجرای ساختمان بوده و پاسخگوی كلیه مراحل اجرای كار به ناظر و دیگر مراجع كنترل ساختمان می باشد.

تبصره: شهرداری ها و سایر مراجع صدور پروانه ساختمانی موظفند نام و مشخصات مجری واجد شرایط را كه توسط صاحب كار معرفی شده و نسخه‌ای از قرارداد منعقد شده با او را كه در اختیار شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قرار داده است، در پروانه مربوطه قید نمایند. مالكانی كه دارای پروانه اشتغال به كار در زمینه اجرا می باشند نیازی به ارائه قرارداد ندارند.


ماده ۱۱ـ مجری ساختمان مسئولیت صحت انجام كلیه عملیات اجرایی ساختمان را برعهده دارد و در اجرای این عملیات باید مقررات ملّی ساختمان، ضوابط و مقررات شهرسازی، محتوای پروانه ساختمان و نقشه های مصوب مرجع صدور پروانه را رعایت نماید.


ماده ۱۲ـ رعایت اصول ایمنی و حفاظت كارگاه و مسائل زیست محیطی به عهده مجری می باشد.


ماده ۱۳ـ مجری موظف است برنامه زمانبندی كارهای اجرایی را به اطلاع ناظر برساند و كلیه عملیات اجرایی به ویژه قسمت هایی از ساختمان كه پوشیده خواهند شد با هماهنگی ناظر انجام داده و شرایط نظارت در چهارچوب وظایف ناظر (ناظرین) در محدوده كارگاه را فراهم سازد.


ماده ۱۴ـ مجری موظف است قبل از اجرا، كلیه نقشه ها را بررسی و در صورت مشاهده اشكال، نظرات پیشنهادی خود را برای اصلاح به طور كتبی به طراح اعلام نماید.
تبصره: مجری موظف است در حین اجرا، چنانچه تغییراتی در برنامه تفصیلی اجرایی ضروری تشخیص دهد، قبل از موعد انجام كار، مراتب را با ذكر دلیل به طور كتبی به مالك اطلاع دهد. اعمال هرگونه تغییر، مستلزم كسب مجوز كتبی ناظر خواهد بود.


ماده ۱۵ـ مجری مكلف است حسب مورد از مهندسان رشته های دیگر ساختمان، كاردان های فنی، معماران تجربی، كارگران و استادكاران و همچنین عوامل فنی ماهر استفاده كند و در هر محل كه به موجب ماده ۴ قانون نظام مهندسی و كنترل ساختمان داشتن پروانه مهارت فنی الزامی شده باشد، مقررات مذكور را رعایت نماید.


ماده ۱۶ـ مجری مكلف است از مصالح مناسب مطابق مشخصات فنی ارائه شده در نقشه ها استفاده نموده و در صورتی كه مصالحی دارای استاندارد اجباری است از این نوع مصالح استفاده نماید.


ماده ۱۷ـ مجری مكلف است پس از پایان كار نسبت به تهیه نقشه ‌ها به همان صورتی كه اجرا شده یعنی‹‹نقشه های چون ساخت›› اعم از معماری، سازه ای و تأسیساتی و مانند آن اقدام نموده و پس از امضاء و اخذ تأیید ناظر (ناظران) یك نسخه از آن ها را تحویل مالك و یك نسخه هم به شهرداری مربوطه تحویل نماید.


ماده ۱۸ـ مجری مكلف است نسبت به تضمین كیفیت اجرای ساختمانی كه به مسئولیت خود می ‌سازد، براساس دستورالعمل ابلاغی وزارت مسكن و شهرسازی اقدام نماید و مواردی كه مكلف به ارائه بیمه نامه تضمین كیفیت شده باشد، بیمه مزبور را به نفع مالك و یا مالكان بعدی تهیه و در اختیار ایشان قرار دهد.


ماده ۱۹- سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و سایر مراجع كنترل ساختمان می توانند عملكرد اجرایی اشخاص حقوقی و دفاتر مهندسی اجرای ساختمان را بررسی نمایند و مكلفند در صورت اطلاع و مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را برای بررسی و اتخاذ تصمیم، حسب مورد به سازمان مسكن و شهرسازی استان و شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی ساختمان اعلام، تا در صورت محكومیت نسبت به برخورد انضباطی تا حد ابطال پروانه اشتغال اقدام نمایند.
تبصره: در صورت بروز خسارت ناشی از عملكرد مجری، وی موظف است خسارت مربوط را كه به تأیید مراجع ذی ‌صلاح رسیده است جبران نماید.


ماده ۲۰- اشخاص حقوقی یا دفاتر مهندسی طراحی ساختمان كه توانائی طراحی و اجرای پروژه را بصورت توام دارند، می ‌توانند از وزارت مسكن و شهرسازی درخواست صلاحیت طرح و ساخت بنمایند.

شرکت مرتفع سازان ابنیه گستر (رویال سپهر)
_

خدمات در زمینه مدیریت پیمان

 

پیمان، عبارت است از یک توافق نامه رسمی بین دو طرف که طی آن، شرایط و مقرراتی برای انجام یک پروژه و ارائه خدمات تعریف می شود و معمولاً شامل جزئیات پروژه، زمانبندی، هزینه ها و شرایط پرداخت است. مدیریت پیمان یکی از پیچیده ترین بخش های پروژه های ساختمانی می باشد که با چالش های متعددی روبرو است؛ لذا نیازمند تخصص و تجربه است.

یکی از خدمات رویال سپهر، مدیریت پیمان است. در مدیریت پیمان، مسئولیت اجرای پروژه بر عهده مدیر پیمان خواهد بود. مدیریت پیمان، شامل برنامه ریزی، نظارت و کنترل تمامی مراحل پروژه است. برای مدیریت پیمان، باید قرارداد پیمان، شرایط پروژه و زمان بندی را بررسی کرد و تضمین کرد که پروژه به موقع و با کیفیت تحویل داده شود. بدیهی است که مدیریت ارتباطات با کارفرمایان و همچنین تأمین کنندگان، بخشی از این مدیریت خواهد بود.

شرکت مرتفع سازان ابنیه گستر (رویال سپهر) به واسطه اینکه دارای مجوز مجری ذیصلاح ساخت و ساز می باشد، خدمات متعددی را به مشتریان خود ارائه می دهد؛ از جمله :

  • تعیین خط مشی های اجرایی پروژه و رویه ها
  • برآورد و کنترل هزینه
  • تهیه اسناد و مدارک
  • برنامه ریزی، زمان بندی و کنترل پروژه
  • بررسی پیشرفت عملیات و گزارش دهی به کارفرما
  • هماهنگی عملیات اجرایی و نظارت بر ساخت و تضمین کیفیت
  • کنترل و هماهنگی در مورد حمل و نقل، مواد، مصالح و تجهیزات